Over ons

Carla BarbotóMijn naam is Carla en naast mijn functie als medewerker bij de SNS bank probeer ik andere ondernemers te helpen of zakelijk/financieel gebied. Met mijn ervaring probeer ik iedere ondernemer te laten groeien met zijn onderneming. Dit kan zijn door financiële tips die toegepast kunnen worden in de praktijk, of bepaalde tools die nuttig zijn in jouw branche. Uiteraard is elke branche anders, maar in veel gevallen kan je tools in meerdere branches gebruiken. Met behulp van de juiste tools maak je jouw werk zoveel makkelijker, waardoor je kostbare tijd kunt besteden aan hetgeen waar je goed in bent. Zo zijn er online meerdere boekhoudprogramma’s waar je voor een paar tientjes per maand gebruik van kunt maken of een boekhouder inhuren. Dit bespaart je gigantisch veel tijd en tijd is geld!

Op mijn website komen wekelijks interessante bedrijven naar voren die ik wil adviseren. Dit kan op basis van hun producten zijn, leidinggevende capaciteiten etc. Ook vindt je daarin een link, zodat je de website kunt bekijken en onder de loep kunt nemen.

Mocht je vragen hebben over bepaalde zakelijke partners, tools of financiële aspecten, hoor ik het graag! Ik ben telefonisch bereikbaar en via de mail. Binnen 24 uur heeft u sowieso een reactie!