Ga naar LAVA Lingewaard voor alle hulp binnen de boekhouding!

doorRedactie

Ga naar LAVA Lingewaard voor alle hulp binnen de boekhouding!

boekhouderBent u op zoek naar een bedrijf dat uw boekhouding netjes in orde houdt? Dan is LAVA Lingewaard de geschikte partner. Sinds 2012 staan zij ingeschreven bij de KvK. De oprichter, Arjan Hoenselaar, heeft jaren ervaring binnen deze branche. Hij heeft met succes zijn opleiding SPD bedrijfsadministratie behaald. Zo heeft hij variërende banen gehad als assistent-accountant, hoofd administratie en meer.

De pakketten

Bij LAVA werken wij met pakketten. Wij hebben een instap pakket, tussenstap pakket en een opstap pakket. Per pakket komen er een aantal extra’s bij. Ons startpakket is het instappakket, het meest uitgebreide pakket is het opstap pakket.

  • Het instappakket: Bij dit pakket bieden wij u ten alle tijden gratis advies en beantwoorden wij al uw vragen, verzorgen wij uw jaarrekening en inkomstenbelasting. Daarnaast kunnen wij ook uitstel aanvragen voor de inkomstenbelasting.
  • Het tussenstap pakket: Dit is het instappakket +extra’s. Wij doen hier ook de aangifte van omzetbelasting, tussentijdse kwartaalcijfers en verzorgen wij een jaarrekening rapport.
  • Het opstap pakket: bij dit pakket bieden wij extra’s naast het tussenstap pakket. Wij verzorgen hier de salarisadministratie ( inclusief loonbelasting en loonstroken), doen wij aangifte over de vennootschapsbelasting en publicatiestukken KvK.

Bekijk website voor meer informatie over onze pakketten.

Contact

Wilt u graag een afspraak maken of heeft u vragen voor ons over het bedrijf of werkwijze? Neem gerust contact met ons op via de website of telefoon. Bekijk website voor het contactformulier. Ook kunt u ons bellen, dit kan naar het nummer 0481-471188.

Over de auteur

Redactie administrator