Het Musee Lalique heeft ruime openingstijden

doorRedactie

Het Musee Lalique heeft ruime openingstijden

Gaat u er een dag op uit in de omgeving van Doesburg? Ga dan ook eens langs bij het Musee Lalique! Dit is een zeer mooi en modern museum die verschillende prachtige werken hebben tentoongesteld van verschillende bekende kunstenaars. Bekijk daarom snel  de website en bestel uw toegangstickets. U kunt hiermee zelf bepalen welke dag u naar het prachtige museum gaat.

Zeer goede recensies

Veel mensen zijn zeer tevreden over het museum. Ook wanneer u gaat kijken op het internet wanneer ‘Musee Lalique’ invoert, komen er alleen maar positieve recensies tevoorschijn. Zo vindt iedereen de werknemers zeer vriendelijk en is het een zeer leerzame ervaring. Ervaar het daarom zelf ook en ga naar het Musee Lalique!

Wanneer kunt u het Musee Lalique bezoeken?

Bent u van plan om het Musee Lalique te bezoeken? Dan kunt u hier 6 dagen per week terecht. Zo zijn zij van dinsdag tot en met zondag geopend van 11:30 uur tot 17:00 uur. U ziet dus dat u veel tijd heeft om uw dag hier door te brengen. Dit is volgens de meeste bezoekers ook nodig aangezien er zeer veel artikelen te bekijken zijn van de verschillende bekende kunstenaars.

 

Meer weten over musea? Kijk dan ook hier even rond.

Over de auteur

Redactie administrator